Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Ligier Group

Nr 1 inom innovativ mobilitet

"Energieffektivitet, nöje, komfort ombord och praktiska egenskaper är områden med obegränsade framsteg inom transportområdet, som för närvarande genomgår radikala förändringar. Ur vår synvinkel tillhör framtiden dem som vet hur man utövar kontinuerlig innovation inom både produkter och tjänster. »François Ligier, VD Ligier Group

Presentation av Ligier Group

En konkurrenskraftig anda, ett banbrytande industriellt verktyg och ett kvalificerat distributionsnätverk som gör att Ligier Group kan bära färgerna "Made in France" högt.
Vår verksamhet

Vår Historia

Född från en sammanslagning av två stora aktörer på marknaden för mopedbilar 2008 (Automobiles Ligier och Microcar), har Ligier Group idag etablerat sig som den europeiska ledaren på marknaden för lätta fyrhjuliga fordon.
Läs mer

Kunskap och innovation

Det är kärnan i mer än 40 års erfarenhet som Ligier Group hämtar sin inspiration till att utveckla nya modeller och förnya sig till förmån för mer effektiv mobilitet.
Läs mer

Nyckelfigurer

Med ett distributionsnätverk som består av mer än 550 försäljningsställen i 11 europeiska länder, erbjuder Ligier Group utmärkt närhet till alla regioner och till alla sina kunder.
Nyckeltal

Våra partners

Vi skapar valfria relationer med kvalitetspartners. Vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga stöd för deras mobilitetsbehov, oavsett deras profil, oavsett deras förväntningar.

Läs mer

Våra värderingar

De värderingar som Ligier Group bär på är baserade på lyssnande och respekt och implementeras dagligen av alla gruppens intressenter. 
Mer än en filosofi, innovation och våra kunders tillfredsställelse är kärnan i våra arbetsprocesser.
Våra värderingar
Logo för Ligier.se i Sverige. Blå och gul