skip to Main Content

Försäkring mopedbil – speciellt utformad för svensksålda*

Mopedbilsförsäkring gjord för dig

Svensk Mopedbilsförsäkring har tillsammans med Ligier tagit fram en märkesförsäkring för er mopedbil. Vår märkesförsäkring har marknadens bredaste innehåll, t ex ingår maskinskada som kan ge ersättning om motorn eller växellådan går sönder, det är vi ensamma om att erbjuda.

Just nu bjuder din tillverkare på tillägget “Trygghet +” första året värde 799 kr.
Trygghet+ ger er bl a en assistans-försäkring som gör att ni snabbt och kostnadsfritt har hjälp längs vägen vid ett plötsligt driftstopp, tryggt för både förälder och tonåring. Tillägget innehåller även en nyckelförsäkring som ger ersättning om nyckeln skadas eller slarvas bort.

* Med ”svensksålda” avses Ligier och Microcar mopedbilar som importerats till Sverige av generalagent utsedd av tillverkaren.

Maskinskada

Trygghet och värde för pengarna

När du köper en ny Ligier får du tillgång till vår försäkring från Svensk Mopedbilsförsäkring, här får du marknadens bredaste skydd till ett rimligt pris.
Tex ingår maskinskada vid tecknande av helförsäkring, något som inget annat bolag erbjuder!

Ersättning till exempel om motorn eller växellådan skadas på grund av omständigheter som inte täcks av garanti.

Extra trygghet för ny mopedbil

Trygghet+

Tilläggsförsäkringen Trygghet + ingår utan kostnad första året vid köp av ny mopedbil hos våra auktoriserade återförsäljare.

Trygghet + innehåller: En räddningsförsäkring som ni nyttjar helt utan självrisk, en nyckelförsäkring som ersätter skadad eller förlorad nyckel, en stilleståndsersättning för de dagar mopedbilen står på verkstad vid ersättningsbar maskinskada.

Svensk mopedbilsförsäkring

Ett självklart val

– Vår märkesförsäkring
– Trygghet + ingår första året
– Betala via Autogiro månadsvis

Intresserad?
Gå vidare till Svensk mopedbilsförsäkrings webbplats för mer information.

Svensk mopedbilsförsäkring
Back To Top