Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Försäkring

FÖRSÄKRING FÖR SVENSKSÅLDA MOPEDBILAR
Svensk Mopedbilsförsäkring har tillsammans med Ligier tagit fram en märkesförsäkring för er mopedbil. Vår märkesförsäkring har marknadens bredaste innehåll, t ex ingår maskinskada som kan ge ersättning om motorn eller växellådan går sönder, det är vi ensamma om att erbjuda.

Mopedbilsförsäkring

Försäkring mopedbil – speciellt utformad för svensksålda*

Mopedbilsförsäkring gjord för dig
Svensk Mopedbilsförsäkring har tillsammans med Ligier tagit fram en märkesförsäkring för din mopedbil. Vår märkesförsäkring har marknadens bredaste innehåll, t ex ingår maskinskada som kan ge ersättning om motorn eller växellådan går sönder, det är vi ensamma om att erbjuda.
*Med ”svensksålda” avses Ligier och Microcar mopedbilar som importerats till Sverige av generalagent utsedd av tillverkaren.

Maskinskada – Trygghet och värde för pengarna

När du köper en ny Ligier får du tillgång till vår försäkring från Svensk Mopedbilsförsäkring, här får du marknadens bredaste skydd till ett rimligt pris.
T.ex. ingår maskinskada vid tecknande av helförsäkring, något som andra bolag inte erbjuder! Ersättning till exempel om motorn eller växellådan skadas på grund av omständigheter som inte täcks av garanti. Extra trygghet för ny mopedbil, Trygghet+. Ge dig själv och din tonåring ännu mer trygghet genom att teckna Trygghet+ Trygghet + innehåller: En räddningsförsäkring som ni nyttjar helt utan självrisk, en nyckelförsäkring som ersätter skadad eller förlorad nyckel, en stilleståndsersättning för de dagar mopedbilen står på verkstad vid ersättningsbar maskinskada.

Läs mer