Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Kontakta oss

Vill du ha mer information innan du köper ett fordon av oss: information om våra modeller, våra priser, beställa en katalog eller boka en provkörning?

Fyll i formuläret

Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.
Informationen vi samlar in om dig är avgörande för att hjälpa oss att svara på dina förfrågningar om information, boka provkörningar mm. och för att skicka dig Ligier Groups elektroniska nyhetsbrev. Denna information är uteslutande avsedd för Ligier Group, dess dotterbolag eller medlemmar av dess kommersiella nätverk för undersökningar, analys och institutionell kommunikation eller, om du samtycker, för kommersiella förslag. Denna information är konfidentiell och bevaras av Ligier Group, dess dotterbolag och medlemmarna i dess kommersiella nätverk. I enlighet med fransk dataskyddslag nr. 78-17 den 6 januari 1978 och den allmänna dataskyddsförordningen av den 27 april 2016, som trädde i kraft den 25 maj 2018, har du rätt att få tillgång till och rätta denna information och kan även invända mot behandlingen av dessa uppgifter genom att kontakta oss per posta på följande adress: Marketing and Communication Department, 105 route d’Hauterive, 03 200 ABREST, Frankrike eller via e-post på communication@ligiergroup.com.