Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Upptäck Ligier mopedbilar

Designade för din rörlighet, Ligier mopedbilar är idealiska för alla som vill röra sig fritt, från 15 års ålder! Den lätta mopedbilen är full av resurser och har allt för att bli din bästa kompis under dina utflykter och dagliga resor.
Sportig och chic

Sportig och chic

Ligier Myli

100% elektrisk mopedbil

Från : 189 900 kr

Bygg din bil Läs mer

LIGIER JS50

Sportmopedbilen med attityd

Pris från 215 900 kr

Bygg din bil Läs mer

LIGIER JS60

Fullt utrustad stads-SUV

Pris från 224 900 kr

Bygg din bil Läs mer

LIGIER: Mopedbil från 15 års ålder

Djärv, elegant och modern, Ligier JS50 eller JS60 erbjuder en elegant design och större storlek för att möta alla dina dagliga behov. Alltid lika dynamiska, kommer Ligier-modellerna att få dig att uppskatta vägen i maximal komfort och hög kvalitet. 

Från finishen, belysningen, designen och interiörkomforten och lägg till multimediaalternativen invändigt som lovar en unik musikalisk upplevelse! Tack vare en mix av high-end finish och utrustning har modellerna tagits till det extrema där framstår Ligier mopedbilar som unika modeller, utan andra motsvarigheter på marknaden. Deras inredningsfinish är av mer kvalitet än någonsin tidigare och deras moderna exteriördesign, med eleganta linjer, kommer att glädja även de mest krävande förare! Vilken bilist drömmer inte om att sticka ut genom att anpassa sin mopedbil så att den inte ser ut som någon annan? Tack vare sina ursprungliga estetiska koder och sin självsäkra lockelse lämnar Ligier JS50 och JS60 inget åt slumpen för att kombinera komfort, teknik och design. 

Inga begränsningar, tänj på gränserna, lev fullt ut, överallt, hela tiden. Ligier mopedbil är den perfekta partnern för dina äventyr.