Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Upptäck Microcar bilar

Unna dig ett sprillans nytt fordon, till ett pris som motsvarar ett begagnat! Perfekt i staden, till hockeyträningen eller stallet. För att komma bort och komma hem. För att komma fram. Microcar mopedbilar representerar det bästa förhållandet mellan kvalitet och pris på marknaden.
Smart och praktisk

Smart och praktisk

MICROCAR DUÉ

Den smarta mopedbilen

Pris från 179 900 kr

Bygg din bil Läs mer

MICROCAR: köra mopedbil från 15 års ålder, smart och praktiskt

Dessa praktiska, lättkörda och moderna stadsmopedbilar är ett hett tips till alla som vill röra sig fritt och smart, utan begränsningar.

Smarta fordon, de erbjuder en perfekt blandning när det gäller stil, komfort, praktiska egenskaper och körglädje. Upptäck ett nytt koncept som är unikt för mopedbilens värld. Rena profiler, omgjorda frontpaneler, kompakta mått för en stor interiör.

Microcars mopedbilar saknar inte stil. De representerar det bästa alternativet att resa som du vill, i stan eller på landsbygden. Bekväma, snygga och lätta att köra. Microcar Dué har en rad alternativ och finish som kommer att förvandla dem till smarta och praktiska stadsjeepar för alla äventyrare som inte är rädda för någonting. Microcar mopedbilar är för dig som behöver en trogen bil, alltid redo att ta dig överallt.