Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Finansiering

Vill du köpa en mopedbil och behöver en finansieringslösning anpassad för din situation? Ligier Group har utvalda partners som kommer att kunna ge dig råd i valet av finansiering som passar din situation i samarbete med Santander, oavsett om det är leasing eller traditionellt billån. Finansiering kan erhållas för köp av nytt eller begagnat fordon.

Kontantfinansiering

Om du har tillräckligt med kapital kan du välja kontantfinansiering av din mopedbil. Vår partner står till ditt förfogande för att tillsammans med dig hitta de mest lämpligaste finansieringslösningarna.

Billån

Med klassisk billån kan du enkelt finansiera din Ligier eller din Microcar.

Vår partner Santander kan erbjuda dig ett klassiskt billån anpassad till din mopedbil och din ekonomiska situation. Du kommer att betala för ditt fordon på månadsbasis och kommer därmed att kunna betala av lånet allt eftersom. Du väljer vilken typ av finansiering du väljer tillsammans med din bank. Du kan jämföra mellan olika betalningsalternativ som leasing eller billån.

Testa att konfigurera din blivande mopedbil nu, så kan du också se vilken finansieringsmetod som passar dig bäst baserat på vad du vill betala.
Läs mer

Leasing

Att leasa sin mopedbil är en ekonomisk lösning som finns tillgängligt: Leasa din mopedbil under en bestämd period. 

Vad det kostar jämfört med ett konventionellt billån? Det beror på vilka kriterier du väljer (leasingperiod, maximalt antal mil per år du vill kunna köra, andra tjänster som ingår eller inte) Om du vill så kan du i slutet av leasingperioden välja att köpa fordonet till ett reducerat pris eller att lämna tillbaka den och välja en ny modell och bara förlänga ditt kontrakt. 
Dra nytta av alla Ligier Group-garantier såsom assistans osv!

För mer information om finansieringserbjudanden för din mopedbil, kontakta en av Ligier eller Microcars återförsäljare närmast dig. Tillsammans kommer ni att ta fram de bästa lösningarna efter dina behov.

Santander, nr 1 inom bilfinansiering i Europa

Ligier Group erbjuder dig anpassade finansieringslösningar förhandlade med sin partner Santander för köp av ett fordon av märke Ligier eller Microcar.

Nr 1 inom bilfinansiering i Europa, Santander Consumer Finance tillför våra kunder sitt historiska kunnande och sitt internationella rykte. Med eller utan bidrag, underlätta dina mobilitetsbehov tack vare de anpassade bilfinansieringserbjudandena!