Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Kaross

Har din mopedbil eller elektriska arbetsfordon blivit påkört? Har du repor på karossen? Vårt distributionsnät är utrustat med modern teknik som gör att du kan reparera din kaross och arbeta på bilar av alla märken.

ABS-plattor, en teknik som är specifik för mopedbilar

Visste du ? Din mopedbil, oavsett märke, är gjord av ABS-plastpaneler. Detta innovativa sätt erbjuder mycket högpresterande fysikaliska, kemiska och bearbetningsegenskaper.

Detta motståndskraftiga materialet förbättrar livslängden på din Ligier, Microcar eller Ligier Professional elektriska arbetsfordon, oavsett om det gäller värme, stötar eller slitage. Mjuk men inte särskilt ömtålig, ABS ger ett kvalitetsutseende till din bil.

När denna termoplast värms upp mjuknar den och blir helt flexibel och formbar. Den gjuts sedan efter vilken typ av del som kommer att monteras på fordonet, oavsett om det är till en mopedbil eller ett elektriskt arbetsfordon. När det har svalnat fryser materialet för att ge en stel form. Detta material kan användas för att forma komplexa delar, i stora serier eller stora delar.

 

Reparera din kaross

Om du upptäcker en defekt på karossen på din Ligier- eller Microcar mopedbil står vi till ditt förfogande för eventuella reparationer. Tack vare modern och innovativ teknologi kommer vi att kunna räta ut eller korrigera defekterna i din VSP.

Bindning av termoplaster 
Tack vare ett specifikt lim kan våra team laga brottet i din kaross direkt i hartset. Det skapar en nit mellan de två delarna av skadan för att komma och svetsa om dem. Slipa, reparera, lacka, du kommer att få tillbaka din bil som ny. 

Plastsvetsning 
En andra lösning låter dig reparera din ABS-kaross av Ligier- eller Microcar mopedbil: plastsvetsning. Det sistnämnda gör det möjligt att återskapa materialets kontinuitet, på nivån för brottet, genom att integrera nytt material varmt. Skador som lossningar, sprickor, stötar och andra utseende-defekter. Våra experter står till ditt förfogande för att tillsammans med dig göra en plan för att laga skadan på din mopedbil.
Byte av framruta på Ligiers mopedbilar görs hos våra auktoriserade verkstäder.

Byt vindruta på din mopedbil

Eftersom Ligier Group vill erbjuda dig komplett kundservice på sina Ligier, Microcar och Ligier Professional elektriska arbetsfordon, arbetar vi i partnerskap med ett nätverk av distributörer och godkända reparatörer, utbildade i underhåll av din Ligier, Microcar och Ligier Professional elektriska arbetsfordon. Har du problem med din vindruta: spricka, slag eller brott? Våra experter behärskar perfekt teknikerna för att byta din vindruta och säkerställer perfekt limning och tätningskvalitet!