Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Tillverkarens garanti

Ligier Group ger dig två års tillverkargaranti på alla sina mopedbilar och elektriska arbetsfordon. Endast en biltillverkare som är säker på kvaliteten på sina produkter kan erbjuda en sådan garantinivå!

Tillförlitlighet genom tillverkning i Frankrike

Du kör ditt fordon, vi tar hand om resten! Våra Ligier- och Microcar-mopedbilar och våra elektriska arbetsfordon Ligier Professional har två års tillverkargaranti. 

Ligier Group stödjer dig och ser till att ditt fordonsägande alltid är lugnt och tryggt under garantitiden.

Villkoren för tillverkarens garanti

Att serva din bil mopedbil regelbundet är en förutsättning för garantitäckning! Ett välskött fordon är ett fordon som kommer att leva bättre och längre. 

Som med alla garantier är vissa förbrukningsvaror undantagna från garantin: däck, nyckelbatterier, säkringar, remmen, bromsskivor, tändstift etc. Du kommer givetvis att kunna dra nytta av en tillverkargaranti vid tekniska problem på din mopedbil eller elektriska arbetsfordon som inte berörs vid underhåll. Våra team står till ditt förfogande för att hjälpa dig och ditt fordon.
Liste des exclusions

Ligier Professional elektriska fordon : vad finns det för garantier?

Din Ligier Professional tre- eller fyrhjuliga elektriska arbetsfordon drar nytta av samma garantivillkor. Under två år kan din Pulse 3 eller din Pulse 4 dra nytta av Ligier Groups tillverkargaranti. 

Dessutom, för att säkerställa felfri funktionalitet, kan lithium batteriet i ditt elektriska arbetsfordon dra nytta av en garanti på upp till 5 år! 
En starkt kvitto som vittnar om kvaliteten på Ligier, Microcar och Ligier Professional fordon.