Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Reservdelar för mopedbilar från Ligier, Microcar och elektriska arbetsfordon Ligier Professional

Det är viktigt att reparera sin mopedbil efter en krasch! Tack vare en katalog av 16 000 olika reservdelar säkerställer Ligier Group tillgången på kvalitetsreservdelar.

Tillverkarkvalitet, en garanti för tillförlitlighet

Det är från ditt försäljningsställe som du kan få tillgång till Ligier Group reservdelar, tillverkargarantier, till din mopedbil eller elektriska arbetsfordon. Garanti för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet, alla reservdelar är godkända och följer de strängaste regler. Originalreservdelar innehåller systematiskt de senaste Ligier, Microcar eller Ligier Professional innovationerna för att ge ditt fordon en optimal livslängd.

Reservdelar

  • 16 000 reservdelar tillgängliga i butik
  • 1 miljon reservdelar i lager
  • 1 200 beställningar per dag
  • Leverans inom 24 timmar i Frankrike och Europa

De garantier som tillhandahålls av originaldelar från Ligier Group

Sécurité

Alla reservdelar till mopedbilar och elektriska arbetsfordon är original och uppfyller specifika godkännanden för att vara den mest lämpliga och pålitliga för ditt fordon.

Qualité

Ingenjörer och tekniker säkerställer kvaliteten på de valda materialen, tillverkningsprocessen och utförandet av tester för att garantera dig kontinuerlig förbättring av kvaliteten på reservdelar.

Innovation

Kontinuerliga investeringar i forskning och utveckling gör det möjligt för våra ingenjörer att designa originaltillverkares reservdelar, i framkant av tekniken för att erbjuda dig den bästa utrustningen till ditt fordon.

Tjänster

I fallet med ett försäljningsställe kommer utbildade tekniker att tillhandahålla sin expertis för optimala resultat. De kommer att ta hand om din mopedbil eller ditt elektriska arbetsfordon för att erbjuda dig den mest lämpliga lösningen.

Ligier miljövänliga reservdelar

Reservdelarna som erbjuds av Ligier Group använder återvunnet eller återvinningsbart material för att möta miljökraven. Genom att välja en VSP Ligier, Microcar eller Ligier Professional reservdel, drar du nytta av en garanti för tillförlitlighet för ditt fordon och säkerställer din och dina passagerares säkerhet.

Hitta dina VSP-delar i närheten

Ligier-nätverket som finns i hela landet gör att du kan dra nytta av bilreservdelar med kvalitet och tillverkargarantier. Ligier Group ser till att du kan hitta dina delar nära dig!