Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Det självklara valet

Att stötta våra kunder på bästa möjliga sätt, oavsett deras situation, oavsett deras behov.

ECF, franska körskolan

Som en del av AM-körkortsreformen som gör det möjligt att köra lätta motoriserade fyrhjulingar från 15 års ålder efter utbildning, tecknar LIGIER GROUP ett partnerskap med ECF (fransk körskola) ledare för träningskörning i Frankrike. Med denna signatur kombinerar de två varumärkena sina kunskaper för att stärka säkerheten för unga människor på vägen. Deras motto: “lär dig från tidig ålder att bli en säkrare förare”.

EasyMonneret

Philippe Monneret kommer från en av de största franska familjerna av motorcykelförare och chef för EASYMONNERET (nummer 1 i tvåhjulsutbildning i Frankrike), och har specialiserat sig i mer än 30 år på förebyggande, initiering, utbildning, utveckling och säkerhet vid körning av motorcyklar och skotrar från tidig ålder. Samarbetet mellan LIGIER GROUP och EASYMONNERET syftar alltså till att stärka träningen och säkerheten för ungdomar från 15 år på mopedbil för bättre samlevnad på vägen och därmed mer säkerhet vid ratten.

Santander, finansiell partner

Ligier Group erbjuder, genom sitt partnerskap med Santander, anpassade och förhandlade finansieringslösningar för köp av ett fordon av märke Ligier eller Microcar. Santander Consumer Finance är nr 1 inom bilfinansiering i Europa och tillför våra kunder sitt historiska kunnande och sitt internationella rykte.
En savoir plus