Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Vår verksamhet

Fransk tillverkare som har erkänts för sitt kunnande i nästan 40 år, Ligier Group är en nischaktör, smidig, innovativ och i grunden intresserad av sina kunders tillfredsställelse.

 

Ligier + Microcar = Ligier Group

Unionen 2008 av styrkorna från Ligier och Microcar under beskydd av en enda struktur, Ligier Group, gjorde det möjligt att bilda en stark grupp, en ledare på sin marknad. Dess distributionsnät består av nästan 200 försäljningsställen i Frankrike och mer än 550 försäljningsställen i 11 europeiska länder. Ligier Group säkerställer därmed utmärkt närhet i alla regioner och till alla sina kunder.

Nr 1 i Europa på elektriska arbetsfordon

Gruppen, tillverkare av nischfordon för allmänheten och proffs, är också en pionjär och nr 1 i Europa för elfordon, eftersom den utrustar Europeiska postsleverantörer med innovativa 3- och 4-hjuliga fordon (PULSE 3 och PULSE 4) . Denna professionella flotta vittnar om Ligier Groups förmåga att alltid svara effektivt på alla specifika mobilitetsförfrågningar från sina kunder, proffs och individer.

Ett flaggskepp inom fransk industri

Ligier Group har två produktionsanläggningar i Frankrike: varumärkets historiska huvudkontor ligger i Abrest (Allier), den andra anläggningen är baserad i Boufféré (Vendée). Hela värdekedjan och de fordon som tillverkas av tillverkaren är representerade, designade, monterade och testade på dessa två fabriker. Koncernen sysselsätter mer än 400 personer där på daglig basis och producerar mer än 15 000 fordon varje år.

Ett banbrytande industriverktyg

I hjärtat av en policy för ständig innovation, är Ligier Group engagerad i utvecklingen av fordon och tjänster som svarar mot en specifik, utvecklande och uppfinningsrik efterfrågan.
Genom att tillverka tekniska nischfordon drar Ligier Group nytta av en rad olika produkter.

Mopedbilar utvecklas ständigt

De representerar huvuddelen av koncernens verksamhet. På denna reglerade marknad har Ligier Group kunnat hitta områden med obegränsad innovation: design, komfort, dragkraft, miljöpåverkan för sina Ligier- och Microcar-modeller. 

Mopedbilarna är nu avsedda för en bredare publik. större och yngre: körning från 15 år är möjligt. 
Ligier och Microcar mopedbilar representerar den bästa lösningen när det gäller mobilitet och säkerhet för dem som vill röra sig fritt.

LIGIER PROFESSIONAL: elektriska arbetsfordon för proffs

Ligier Group drar nytta av Ligiers tekniska och sportsliga erfarenhet och på Microcars expertis för att tillverka skräddarsydda nyttofordon för proffs. Kvalitet, innovation, funktionalitet, tillgänglighet, anpassningsförmåga ... Ligier Professional gör allt för att möta behoven hos yrkesverksamma som är intresserade av kvaliteten på arbetsvillkoren för sina anställda och miljöpåverkan av deras verksamhet. , Ligier Professional-serien är ett effektivt svar på logistiska frågor: trafik, buller, parkering, stillestånd ...

LOGO LIGIER PROFESSIONAL

Upptäck hela utbudet av Ligier Professional

Système pendulaire Pulse 3 Ligier - Ligier Professional

Elektrisk scooter PULSE 3

En innovation av Ligier Professional
Läs mer

Pulse 4 elektriska arbetsfordon

Samtliga arbetsfordon från Ligier är 100% elektriska. Många olika användningsområden tillsammans med möjlighet att skrädda sy fordonet efter just Er verksamhet utmärker Ligier Professional.
Läs mer

EZ10 från EASYMILE: den 100 % elektriska autonoma skytteln

"Energieffektivitet, nöje, komfort ombord och funktionalitet är områden med obegränsade framsteg inom transportområdet, som för närvarande genomgår radikala förändringar. Ur vår synvinkel tillhör framtiden dem som vet hur man utövar kontinuerlig innovation inom både produkter och tjänster. "
François Ligier, ORDFÖRANDE LIGIER GROUP
Läs mer