Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Ett banbrytande industriverktyg

Innovationerna undertecknade av Ligier Group är resultatet av en fullständig översyn av det industriella utvecklingen som inleddes för mer än 10 år sedan: massiva investeringar i avancerad teknologi och material, utökning av produktionsplatsen (över 30 000 m2), robotproduktionslinjer vid de två produktionerna platser i Vichy (Allier) och Boufféré (Vendée).

Bakom kulisserna i Ligier Group - Abrest (03)

Ligier Group - usine Abrest

Ligier Group är :

15 PAO-stationer
2 designsimulatorer
5 termoformare i storformat
12 digitala efterbehandlingskontroller
5 manipulerande robotar
6 svetsrobotar
4 monteringslinjer: 2 huvudlinjer för lätta och tunga fyrhjulingar och 2 extra rader för Ligier Professional elektriska arbetsfordon 
Toppmodern industriell utrustning som tillåter mer än 400 Ligier Groups anställda att övervaka tillverkningsprocessen kontinuerligt med mycket högt tekniskt mervärde.

Safety by Ligier *: din säkerhet, vår prioritet

*säkerhet av Ligier

Utrustning designad för din säkerhet

Utrustningen som utvecklats av våra ingenjörsteam är designad för att erbjuda dig en optimal säkerhetsnivå i din Ligier- eller Microcar mopedbil.

Dubbel torkare: oslagbar sikt

EXKLUSIVT för Ligier, den dubbla torkaren garanterar dig det högsta visibiliteten på marknaden: 85 % av vindrutan på din mopedbil är fri från smuts, långt över lagstadgade normer! Sikten ombord är optimal och din säkerhet ökar.

Certifierad väghållning

Ligier-fordon har uppmärksammats för sin hantering över standard och dynamiskt beteende tack vare företagets historiska kunnande inom väghållning och styrkänsla.

LED varselljus

För att vara synlig i fullt dagsljus tänds varselljusen automatiskt när strålkastarna inte används. LED-teknik ger belysning som är både effektiv och låg i energiförbrukning.

Skivbromsar både bak och fram

Ligier och Microcar mopedbilar är de enda lätta fyrhjulingar som är utrustade med främre och bakre skivbromsar, för mer effektivitet och bett.

Förstärkningar i dörrarna

Varje Ligier och Microcar dörrkarm är försedd med en stor sektion i längsgående aluminiumbalk som förstärker passagerarutrymmet.

Fällbara säten

Vill du kombinera chic, modernitet och praktisk? Ligier Group har tänkt på allt samtidigt som den erbjuder dig möjligheten att modulera passagerarsätet i din mopedbil! Med det fällbara sätet kan du snabbt dubbla bagageutrymmets volym och lastlängd för att ta med dig dina favoritsaker vart du än ska åka.

DCI-dieselmotorn, motorn som andra använder som referens

Ligier Group erbjuder dig en rad nya generationens motorer, kraftfullare, effektivare och mindre förorenande. Dessa nya motorer integrerade i Ligier och Microcar mopedbilar uppfyller de högsta miljökriterierna för lätta fyrhjulingar. Kraftfullare än någonsin, den nya motorn har det bästa vridmomentet på marknaden. Den ger dig maximal smidighet för att navigera i trafiken på ett säkert sätt.
Découvrir le moteur diesel DCI exclusif

Välja till luftkonditionering

Alla Ligier- och Microcar mopedbilar som drivs av DCI Diesel kan förses med luftkonditioneringssystem. Inga fler somrar fast i en varm bil, njut av luftkonditioneringen utan att tappa kraft under accelerationsfaserna!

Krocktest på alla våra modeller

Vi genomför krocktester på alla våra modeller. Hela vägen under utvecklingen, utför våra ingenjörer virtuella krocktester på datorsystem för att utveckla alla komponenter som är väsentliga för användarnas säkerhet på vägen. Dessa tekniska simuleringar gjorde det möjligt att erbjuda ett intelligent och heltäckande säkerhetskoncept för att ge maximalt överlevnadsutrymme vid en kollision.

EZ10: den 100 % elektriska autonoma skytteln

Navette autonome Ligier EZ10 EasyMile

Ligier Group, som är en pionjär inom innovativ mobilitet, har utvecklat, på uppdrag av EasyMile, en 100 % elektrisk autonom skyttel.

Läs mer här!