Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Information

Hitta den senaste informationen och nyheterna!

 

Mopedbilar med AM-kort

Ligier Group, som är etablerad i Frankrike och i Europa, är specialister på mopedbilar. Genom att kombinera säkerhet och innovation har våra modeller legat över standarden för sin hantering och dynamiska beteende.
Läs mer

Elfordon för proffs

Söker du ett arbetsfordon som drivs på 100% el? Då har du kommit helt rätt! Ligier Professional erbjuder ett stort sortiment av el-fordon anpassade för stadsmiljö. I vårt sortiment hittar du fordon för post & paket, parkskötsel, fastighetsskötsel, matdistribution och mycket mer.

Läs mer

Nyheter

Vill du veta mer om oss, vilka vi är och våra nyheter? Följ oss på sociala medier för att få tillgång till de senaste nyheterna. Du hittar oss bl.a. på Instagram och Facebook.

Instagram

Lagstiftning

Vi kallar inte längre mopedbilar för bilar utan körkort! För att köra en mopedbil från Ligier eller Microcar behöver du ett AM-kort! AM-kort är ett körkort speciellt anpassat för moped klass 1. Det är en moped eller mopedbil som är gjord för en hastighet av högst 45 km/timmen och som har en registreringsskylt.

 

Läs mer

Ligier tillfällen

Den första kvalitetsmärkningen för olicensierade bilar av alla märken! Med Ligier Occasions kan du vara säker på kvaliteten på din mopedbil.

Läs mer

EZ10: den autonoma skytteln från Ligier

Ligier Group, som är en pionjär inom innovativ mobilitet, har utvecklat, på uppdrag av EasyMile, en 100 % elektrisk autonom skyttel.

Läs mer