Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Allt om fordonet

Den "lätta bilen"

Tack vare våra ingenjörers historiska kunnande har våra mopedbilar och elektriska arbetsfordon unika marklänkar och en styrkänsla. Vi vet också att det är viktigt att se och att synas, så vi valde LED dagtid körljus, som tänds automatiskt. Fortfarande i detta perspektiv av ökad sikt har vi också utvecklat en dubbel torkare som sveper upp till 85 % av vindrutan. En Ligier-exklusivitet, unik på marknaden. Ta reda på alla anledningar till att välja en mopedbil från Ligier.

Mopedbil: valet av frihet för tonåringar

Att köpa en mopedbil innebär att man väljer självständighet, speciellt när man är tonåring. Tillgänglig från 15 år med AM-licens, har denna typ av fordon visat sig vara, framför allt tack vare ökad säkerhet, en riktig vän i vardagen. Du behöver inte be mamma och pappa att skjutsa dig till sporten du utöver eller för att träffa vänner: mopedbilen ger rörelsefrihet, det ger dessutom en chans för unga människor att bekanta sig med trafikreglerna och bygger en bra grund inför det riktiga körkortet som man tar från 18 års ålder. Dessutom, tack vare sin stängda kabin, till skillnad från en moped, ger den ytterligare säkerhet, för att inte tala om möjlig användning även i dåligt väder eller tom på vintern.

Mopedbilen: ett alternativ tillgängligt för alla

Ligier- och Microcar bilarna kan förses med servostyrning, vilket garanterar idiotsäker hantering och förenklade manövrar. Det är därför lätt att bekanta sig med sin första motoriserade enhet, för stadsresor eller för personer som saknar körkort. Tack vare deras ringa storlek, som förenklar parkering, är det ännu lättare att ta sig runt i staden. Vill du veta ännu mer om förmånerna, speciellt för ungdomarna från 15 års ålder!

Nyheter om mopedbilar

Att förstå de verkliga fördelarna med en mopedbil för en 15-åring kan vara knepigt. Detsamma gäller när man överväger att köpa en mopedbil för kortare resor. Vi har sammanställt en uppsättning artiklar i ämnet, som täcker de innovationer vi arbetar med, men också de som finns inom fordonssektorn. Säkerhet är ofta huvudargumentet för att välja en mopedbil, särskilt bland föräldrar till tonåringar. Det är därför vi lägger särskild vikt vid innovation, som vi kontinuerligt arbetar med, både på den tekniska delen och på designen. Och eftersom vi vet att du är intresserad, erbjuder vi dig olika skrifter, så att du kan upptäcka vår utrustning, våra särdrag och våra alternativ.