Din webbläsare är för gammal, vi stödjer inte den då vår webbsida inte fungerar optimalt i den.

Du kan ladda ner någon av dessa gratis webbläsare och återvända till vår webbplats:

Stäng

Allt att veta om våra elektriska arbetsfordon

Elektriska arbetsfordon i olika klasser, enkel transport för proffs

Våra fordon är utformade för att passa ditt företag perfekt och varierar från elektriska skotrar till arbetsfordon. Alla är flexibla efter dina önskemål, för att perfekt matcha dina dagliga behov.

Ta dig enkelt runt i stan...

Kommersiella fordon i olika klasser är ett värdefullt arbetsredskap för företag som arbetar inom paketutlämning eller godstransporter. Den här typen av fordon har faktiskt den enorma fördelen att vara liten i storleken och gör det därför lättare att ta sig runt och ta sig runt i staden. Verkligen designade för att vara manövrerbara, de uppfyller effektivt ett behov av "sista milen" leverans. Dessutom minskar den elektriska karaktären hos dessa fordon de urbana begränsningarna kopplade till den ekologiska omställningen.

... medan du bär tunga laster

Dess förmåga att hantera tung belastningar imponerar tom mot större bilar. I kompakt eller lång version, registrerad i olika klasser (vilket ändrar lastkapaciteten), kan dessa fordon lätt placeras som nya användningsområden för stadstrafik. Modulära enligt dina användningsområden kan de nå upp till 600 kg nyttolastkapacitet, 200 kg i en enklare version. Vissa av våra modeller är elektriska, vilket ger dig en lägre driftkostnad än en bensin/diesel motor.

Din bruksbil för ditt företag

Så, säger det dig? Välj ett fordon från Ligier Professional-nätverket och se till att hitta en återförsäljare nära dig. Tack vare detta har du garanti för ett certifierat Ligier Professional-fordon. Du kommer att kunna diskutera med experter som är väl förtrogna med de logistiska och tekniska frågorna om professionell verksamhet.